Grand Canaria

Just another WordPress site

Familieferie i Gran Canaria

January 2nd, 2014

Hovedstaden i Kanariøyeneog den tredje største av øyene , tilbyr Gran Canaria en rekke morsomme aktiviteter for turister og gjør sin ferie en spennende en . Nyt sjarmen til Las Palmas eller nyte de vakre strendene i Playa del Ingles . Roen og sjarm av de bratte høylandet, fjell og skog gjør Gran Canaria et foretrukket reisemål for turister fra hele verden . Omgitt av vann på alle kanter og nære til Europa , er Gran Canaria et ideelt reisemål fordi været her er perfekt hele året .


Bilde  ©2013  JUAN RAMON RODRIGUEZ SOSA, Flickr

Det er noe for alle, og derfor familieferier på Gran Canaria er intet mindre enn moro . Det være seg de museene som er en lagerbygning av informasjon eller de spennende eventyr aktiviteter , gamle og unge kan nyte Gran Canaria alike . Noen av de populære museene på Gran Canaria er The Science Museum , kanariske Museum , Christopher Columbus House Museum og Museum of Guayadeque .


© 2013 JUAN RAMON RODRIGUEZ SOSA , Flickr

En rekke sightseeingturer er også tilgjengelig på tvers av Gran Canaria som gjør ser rundt Gran Canaria lett . Hvis du er sammen med familien , er dette en fin måte å utforske Gran Canaria . De kan også ta deg for å se panoramautsikt og interiøret på Gran Canaria .

Hvis du reiser med barn , ta en kamel safari langs sanddynene i Maspalomas og nyte krysset enorme landskapene med kjølig vind blåser i håret . Det er noen spennende og berømte underholdningsparker i Gran Canaria som Sioux City. Hvis du er ute etter litt vann moro , Playa del Ingles og Maspalomas har også badeland at alle medlemmer av familien kan nyte. Prøv Aquasur eller Ocean Park for noen morsomme vannaktiviteter .

Gran Canaria har sin egen sjarm og skjønnhet, men på grunn av det er varmt vær er det ingen slike ski steder.

I motsetning til skireiser i italia eller andre kalde steder her, vil du få en annen touch.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*